Ana Sayfa » Videolar » Seviyorum Seni (Onur Akın)

Seviyorum Seni (Onur Akın)

doğan eray korucu dan süper bir yorum daha

Bu yazı 1119 kez görüntülendi. seni seviyorum, seviyorum, doğan eray korucu, onur akın,
7.2.2016 Videolar

22 yorum var - Yorum Yaz

  1. nesrin - 7.2.2016
    yüreğinize sağlık... sizinle düet yapmak isterdim doğrusu: )

  2. büşra - 7.2.2016
    offff çok tatlı bişey yaa seside mütiş bişey offf

  3. ufuk - 7.2.2016
    harika bir sesin var niçin kaset çıkarmıyorsun.beğenerek dinliyorum

  4. kuubu - 7.2.2016
    bu sarkıya bayılıyorum yav sarkının hakkını vermıssın :@

  5. eda - 7.2.2016
    her zamankigibi yine süpersin se3s muhteşem:):)

  6. serap - 8.2.2016
    muhteşem...çok güzel şarkı şarkıya devam et bırakma:):)

  7. serap - 8.2.2016
    agzına saglık harika bir şarkı sana yakışır:)

  8. Su - 9.2.2016
    muhteşem ses ve yorum :@:$

  9. ayşe - 9.2.2016
    ağzına yureğine sağlık gercekten sozun bıttıgı yerdeyim :@:$

  10. sıla - 9.2.2016
    eray abicim bizim evde internet yok sırf seni dinlemek için internet kafeye gidiyorum. hayranlarını kendinden mahrum etme en kısa zamanda albümünü bekliyoruz seni çooooook seviyorum abicim. allaha emanet ol.hayattaki tüm güzellikler seni bulsun.ya msn adresin varsa bana dönder lütfen.. neyse şimdilik by cnm abicim...;)

  11. burçin - 9.2.2016
    güzel normal fena diil:D

  12. gamze - 9.2.2016
    bence sesin çok iyi ama albüm çıkarırsan diğerlerinden farkın olmaz bırak biz seni arayıp bulalım böle seni dinlerken anlıyorum şarkıların anlamını başarılar:(

  13. nazmi - 10.2.2016
    başın belada kardeş kızlarla işin cok zor allah yardım etsin

  14. asi - 10.2.2016
    süper bır ses süper bı yorum dıcek baska kelıme bulamıyorum;)

  15. aslı - 11.2.2016
    süpersin ya agzına yüregine soğol seni sevkle dinliyom kaset istiyoruz allaha emanet ol

  16. tuğçe - 11.2.2016
    ben büşra sevim sana bayılıyoruz. hem sesin hemde kendin çok süpersinnnnnnnn inşallah daha iyilerine imza atarsın sevgilimde senin gibi süperrrrrrrrrrrrrrrr

  17. elif - 11.2.2016
    ya gercekten ağzına yüreğine sağlık cok güzel yorumlamıssın :) be seninkadr icten söyleyen kimse görmedim hep sizi dinliorum özelikle aşkıma son sarkımı süper söylüyonuz ALLAH sevdiğinize bağıslasın:)

  18. cido - 11.2.2016
    harika bir sesin var ayrıca çokta yakışıklısın

  19. cem helek - 11.2.2016
    slm büşra sen nerelisin

  20. levent özer - 12.2.2016
    arkadaşım bu özgün müziği ilk söylediğin gibi söylesen yani şiir gibi daha etkileyici olur ama genede süpersin

  21. fatima - 12.2.2016
    hem dınlıyorum hem aglıyorum

  22. sema - 12.2.2016
    bu şarkıyı söyleyenden daha güzel söylüyorsun.Başarılar:)

Yorum Yaz


Son Yorumlar

Agora Baba, Vampir nasıl olunur? için;
Ulan gobel ananı mı siktik de bu kadar yaygara koparıyon. Göt çeperini bil de konuş ulan fahişenin fırlattığı. O küfürleri yazdığın klavyeyi alır, tuş 18.12.2017
lucas grant , Komik Kazalar için;
Yaşı 18 ila 45 yıl arasında olan makul bir ücret karşılığında böbrek bağışı yapmak isteyen insanlara ihtiyacımız var. İlgilenen taraflar, lütfen daha  17.12.2017
ROHAN ANITA, Vampir nasıl olunur? için;
BURADA TÜM KREDİLERİN% 2 ÜZERİNE UYGULAYIN Ödeme Günü Kredileri, Kısa Vadeli Şahıs Kredileri ve Uzun Vadeli Kişisel Krediler sunuyoruz. E-posta: aji 16.12.2017
..., Vampir nasıl olunur? için;
o dediğin yarı vampir yarı insan vampirden sayılmıyor öyle olmak içinde virüse gerek yok vampir bir kefil bulup sana kanini vermesi gerekli 16.12.2017
Vampir, Vampir nasıl olunur? için;
Arkadaşlar yarı vampir yarı insan olmak istiyorum bence vampir öyle akıldan uydurulacak şey değil bir efsanesi var bu vampirlerin vampirler aramızda b 15.12.2017
Vampir, Vampir nasıl olunur? için;
Arkadaşlar! Vampir Olmak İstiyoruma ancak vampirler şeytana tapıyolarmış diyolarmış ben yarı vampir yarı insan olmak istiyorum 15.12.2017
Ravnos, Vampir nasıl olunur? için;
Ayrıca bana aslanım maslanım deme . Ben senin gibi 250 gram hastası değilim ABAZA! ama vampirim var diyorsam vardır bu bir gösteriş ya da hava atmak d 15.12.2017
Ravnos, Vampir nasıl olunur? için;
Agora sözlerine dikkat et yavşak. Ben burda milletin zamanını niye calayim? İsim gücüm yok onlarlamı ugrasayım? Ben bildiklerimi ve yapabilecekleri 15.12.2017
Agora Baba, Vampir nasıl olunur? için;
Çekirge götüne bakmadan vampirim var diye caka satıyor. Ayıktık artık koçum, Senin derdin 250 gram. Şimdi yol al, deyyusun evladı seni 15.12.2017
Agora Baba, Vampir nasıl olunur? için;
Rawnos aslanım ben küfür etmeyi sevmem, edeni de sevmem. Burada laf kalabalığı yapma, insanların zamanından da çalma. Şayet varsa da bir cacığın, başt 15.12.2017
Güzeliik, Vampir nasıl olunur? için;
Arkadaslar bana yazmaya devam edin lutfe  14.12.2017
Sude, Vampir nasıl olunur? için;
Arkadaslar Ben sude Ben kana con susuyorum vampir degilim normal bir insanim sürekli bird yerlerimi kesip kan iciyorum Yada arkadaslarimin bird yeri k 14.12.2017
Güzeliik, Vampir nasıl olunur? için;
Yazamadim bayadir bana ulasan artkadas adin neydi bana yazdina ama ne yazdin cevap verdim cunku ben konusalim mi yazmaya devam et bana  14.12.2017
Ravnos, Vampir nasıl olunur? için;
... çalıntı değil zaten yukarda belirttim en başında fake olduğunu söylemiştim. Blue tamam sana yazicam  13.12.2017
Blue, Vampir nasıl olunur? için;
... Olsun . Birkaç sorumu cevaplasan bile benim için iyi . Lütfen en kısa zamanda mesaj at . 13.12.2017
rukiye, Vampir nasıl olunur? için;
Merhabalar, Öncelikle faydalı içeriklerle zenginleştirdiğiniz başarılı platformunuz için sizleri tebrik ederiz. Sitenizde (http://sensiz.com/vam 13.12.2017
..., Vampir nasıl olunur? için;
Blue instagramdan yazarım ama fazla konuşma fırsatım yok 13.12.2017
Blue, Vampir nasıl olunur? için;
Kullanıcı adı ... Olan arkadaş . Sana ulasabilecegim bir hesap falan var mı ? Lütfen seninle konuşmak istiyorum 13.12.2017
Blue, Vampir nasıl olunur? için;
Ravnos .. hangoust kullanmıyorum. Instagram var mı ? 13.12.2017
Blue, Vampir nasıl olunur? için;
Ravnos . Instagram hesabımdan Ulaş bana lütfen. "Akcaaybusra "  13.12.2017
..., Vampir nasıl olunur? için;
kimden çalıntı olduğunuda iyi biliyorsun şiddetle değiştirmeni tavsiye ederim 13.12.2017
..., Vampir nasıl olunur? için;
o khan kısmını kaldır bence çalıntı olduğunu biliyorsun ve sorun yaşamak istemezsin 13.12.2017
Ravnos, Vampir nasıl olunur? için;
Bana ulaşmak isterseniz Hangousttan ulabilirsiniz adım (Adem Khan) profilde göz işareti var illumunatinin sembolü olan. İsim ve Soyisim fake. Herneyse 13.12.2017
Blue, Vampir nasıl olunur? için;
Herkese merhaba. Yıllardır bu siteden ara ara girmeye başladım son zamanlarda çünkü saçmalamaya başlayan kişi sayısı çoğaldı. Neyse edindiğim bilgile 13.12.2017
Vampir olmak isteriz, Vampir nasıl olunur? için;
Vampir nasıl olunacağını buldum (büyü değil) isteyenler sorsunlar  13.12.2017
Ravnos, Vampir nasıl olunur? için;
Gizli o numara ya selam yazan bendim başka bir numara arayınca arkadaşıma yazicaktim diye çevirdim olayı :) 12.12.2017
Ravnos, Vampir nasıl olunur? için;
Yaş olarak 18 dememin amacı kral 18 olanları istiyor ve ( ailenizle sorununuz olmasın mumkunse ) 12.12.2017
Ravnos, Vampir nasıl olunur? için;
Bana yazacak kişiler mümkünse yaşınız 18 den yukarı olsun ama en aşağı 18 olsun sizi vampir yaptırabilirim ama karşılığında ne vereceksiniz bana ? Ba 12.12.2017
Ravnos, Vampir nasıl olunur? için;
Gül isterseniz iletisime geçip konuşabilirim sizinle. Ama ben zırvalamıyorum agora baba siktir git siteden yavşak. Size vampirimin resmini atarım onun 12.12.2017
ecrin nisa yanık, Cami minaresine bakarak yön bulma için;
canım bayıldım. 11.12.2017