Ana Sayfa » Videolar » Seviyorum Seni (Onur Akın)

Seviyorum Seni (Onur Akın)

doğan eray korucu dan süper bir yorum daha

Bu yazı 2259 kez görüntülendi. seni seviyorum, seviyorum, doğan eray korucu, onur akın,
7.2.2016 Videolar

22 yorum var - Yorum Yaz

  1. nesrin - 7.2.2016
    yüreğinize sağlık... sizinle düet yapmak isterdim doğrusu: )

  2. büşra - 7.2.2016
    offff çok tatlı bişey yaa seside mütiş bişey offf

  3. ufuk - 7.2.2016
    harika bir sesin var niçin kaset çıkarmıyorsun.beğenerek dinliyorum

  4. kuubu - 7.2.2016
    bu sarkıya bayılıyorum yav sarkının hakkını vermıssın :@

  5. eda - 7.2.2016
    her zamankigibi yine süpersin se3s muhteşem:):)

  6. serap - 8.2.2016
    muhteşem...çok güzel şarkı şarkıya devam et bırakma:):)

  7. serap - 8.2.2016
    agzına saglık harika bir şarkı sana yakışır:)

  8. Su - 9.2.2016
    muhteşem ses ve yorum :@:$

  9. ayşe - 9.2.2016
    ağzına yureğine sağlık gercekten sozun bıttıgı yerdeyim :@:$

  10. sıla - 9.2.2016
    eray abicim bizim evde internet yok sırf seni dinlemek için internet kafeye gidiyorum. hayranlarını kendinden mahrum etme en kısa zamanda albümünü bekliyoruz seni çooooook seviyorum abicim. allaha emanet ol.hayattaki tüm güzellikler seni bulsun.ya msn adresin varsa bana dönder lütfen.. neyse şimdilik by cnm abicim...;)

  11. burçin - 9.2.2016
    güzel normal fena diil:D

  12. gamze - 9.2.2016
    bence sesin çok iyi ama albüm çıkarırsan diğerlerinden farkın olmaz bırak biz seni arayıp bulalım böle seni dinlerken anlıyorum şarkıların anlamını başarılar:(

  13. nazmi - 10.2.2016
    başın belada kardeş kızlarla işin cok zor allah yardım etsin

  14. asi - 10.2.2016
    süper bır ses süper bı yorum dıcek baska kelıme bulamıyorum;)

  15. aslı - 11.2.2016
    süpersin ya agzına yüregine soğol seni sevkle dinliyom kaset istiyoruz allaha emanet ol

  16. tuğçe - 11.2.2016
    ben büşra sevim sana bayılıyoruz. hem sesin hemde kendin çok süpersinnnnnnnn inşallah daha iyilerine imza atarsın sevgilimde senin gibi süperrrrrrrrrrrrrrrr

  17. elif - 11.2.2016
    ya gercekten ağzına yüreğine sağlık cok güzel yorumlamıssın :) be seninkadr icten söyleyen kimse görmedim hep sizi dinliorum özelikle aşkıma son sarkımı süper söylüyonuz ALLAH sevdiğinize bağıslasın:)

  18. cido - 11.2.2016
    harika bir sesin var ayrıca çokta yakışıklısın

  19. cem helek - 11.2.2016
    slm büşra sen nerelisin

  20. levent özer - 12.2.2016
    arkadaşım bu özgün müziği ilk söylediğin gibi söylesen yani şiir gibi daha etkileyici olur ama genede süpersin

  21. fatima - 12.2.2016
    hem dınlıyorum hem aglıyorum

  22. sema - 12.2.2016
    bu şarkıyı söyleyenden daha güzel söylüyorsun.Başarılar:)

Yorum Yaz


Son Yorumlar

edward, Vampir nasıl olunur? için;
Tamam iyi avlanmalar... 23.9.2018
LoRduM, Vampir nasıl olunur? için;
burdan söyliyemem ordan konuşalım bana mesaj atsın  23.9.2018
edward, Vampir nasıl olunur? için;
İyi geceler 23.9.2018
LoRduM, Vampir nasıl olunur? için;
iyi geceler herkese benim çıkmam lAzım 23.9.2018
edward, Vampir nasıl olunur? için;
Tamam biz seni fazla rahatsız etmeyelim iyi geceler uyumuyosunuz ama 2 sene sonra görüşürüz Lordum ve Sena sizle burdan konuşalım Lordum sen sudeye in 23.9.2018
Evlat, Vampir nasıl olunur? için;
LoRduM tek çaremizsin sen hepimiz senin kararlarını bekliyoruz hadi görüşürüz iyi geceler  23.9.2018
LoRduM, Vampir nasıl olunur? için;
arkadaşlar gerçekten bu günlerde meşgülüm biraz sinirliyim siz sadace bekleyin ve sabredin ve susun ve beni affedin gerçekten sinirliyim özür dilemiy 23.9.2018
edward, Vampir nasıl olunur? için;
Lordum yazdığnı sude bana mı söyliycek ama aktif değil sude biz vampir olunca nerde kalcaz... 23.9.2018
Evlat, Vampir nasıl olunur? için;
LoRduM umarım ümitlerimizi boşa çıkarmazsınız çünkü yıllar sonra adam akıllı birini bulduk oda LoRduM tek care tek umudumuzsun  23.9.2018
edward, Vampir nasıl olunur? için;
Biz vampir olunca nerde kalcaz nerde yaşıycaz... 23.9.2018
LoRduM, Vampir nasıl olunur? için;
Neden söylim korkmuyorum Ama söylüyemem 23.9.2018
edward, Vampir nasıl olunur? için;
Sena kimse seni sevebildiğim kadar sevemez tabi Lordum başka herkesten daha çok ve koşulsus sever seni. 23.9.2018
edward, Vampir nasıl olunur? için;
Lordum sude aktif değil yani bana söyleyemez sen bana mı sinirlisin... 23.9.2018
Evlat, Vampir nasıl olunur? için;
LoRduM tamam ama mutlaka yaz bana çünki hesabını bulamıyorum ben sana yarın dònerim zaten hesabım emmetvampir adına unutma yeter :) 23.9.2018
LoRduM, Vampir nasıl olunur? için;
Tamam ama şimdi mesaj atamam sonra konuşalım  23.9.2018
Evlat, Vampir nasıl olunur? için;
LoRduM annem gil ile Gaziantep te Yeditepe de oturuyorduk 1 yıl önce sen ne taraftasın  23.9.2018
Evlat, Vampir nasıl olunur? için;
LoRduM ben seni gerçekten bulamıyorum bana yazarmısın lütfen ismim instagram da emmetvampir adına  23.9.2018
LoRduM, Vampir nasıl olunur? için;
Gaziantep bu arada bu gün biraz araştırma yaptım insagramdan sudeye atıcam elif sude sana söylesin bana mesaj atsın  23.9.2018
edward, Vampir nasıl olunur? için;
Lordum neden sinirlisin seni veya senayı üzecek bişey mi yaptım nolur söyle ben mi bişey yaptım yaptıysam da ikiniz den de çok özür dilerim... 23.9.2018
Sena, Vampir nasıl olunur? için;
Tesekkür ederim Elif bende seni seviyorum  23.9.2018
edward, Vampir nasıl olunur? için;
Siz şu a nerde yaşıyosunuz... 23.9.2018
LoRduM, Vampir nasıl olunur? için;
Biraz sinirliyim  23.9.2018
Evlat, Vampir nasıl olunur? için;
LoRduM 2 tane konuştuğum var di 1 si öldü diğeri ile konuşmuyorum  23.9.2018
LoRduM, Vampir nasıl olunur? için;
evlat sen şimdiye kadar ne kAdar vampir gördün bu arada yarın konusalım senle  23.9.2018
edward, Vampir nasıl olunur? için;
Lordum mutlu musun... 23.9.2018
Evlat, Vampir nasıl olunur? için;
LoRduM hesabını bulamıyorum ya öf sen bana yazsan da ben seni takip etsem instagram kullanıcı adım emmetvampir  23.9.2018
LoRduM, Vampir nasıl olunur? için;
Tamam Sena yarın buluşalım  23.9.2018
edward, Vampir nasıl olunur? için;
Sena seni çok seviyorum.Arkadaşlarımdan bile daha çooooooooooooooook... 23.9.2018
Evlat, Vampir nasıl olunur? için;
Tamam konusalim LoRduM ama seninle konusabilecegim bır hesap olmali 23.9.2018
edward, Vampir nasıl olunur? için;
Lordum senin adına sevindim iyiki barıştınız... 23.9.2018