Ana Sayfa » Videolar » Muhsin YAZICIOĞLU - Üşüyorum Şiiri

Muhsin YAZICIOĞLU - Üşüyorum Şiiri

Helikopter kazasında hayatını kaybeden Muhsin YAZICIOĞLU nun ceza evinde iken yazdığı muhteşem şiir

Bu yazı 1766 kez görüntülendi. muhsin yazıcıoğlu kaza, muhsin yazıcıoğlu hayatını kaybetti, muhsin yazıcıoğlu şiir, muhsin yazıcıoğlu üşüyorum şiiri, üşüyorum şiir, muhsin yazıcıoğlu üşüyorum,
19.4.2016 Videolar

2 yorum var - Yorum Yaz

  1. serhat temel - 19.4.2016
    öncelikle allahrahmet eylesin buvatana gelmiş geçmiş enbüyük insanlardan birini kaybetti ama platonik aşkım dediği sivas onu hiç unutmayacak bizde üşüyoruz reis

  2. By_Sinan - 3.3.2014
    Mekanın Cennet Olsun BAŞBUGUM!!!

Yorum Yaz


Son Yorumlar

1111111, Vampir nasıl olunur? için;
CHANEL BENİMLE İLETİŞİME GEÇERMİSİN İSTİYORSAN İNSTAGRAM VERİYİM 19.8.2018
Voltuner, Vampir nasıl olunur? için;
saati 200 tek seferlik 100 geceliği 500 ben voltuner 18.8.2018
Chanel, Vampir nasıl olunur? için;
hahaha chanelij adını kullanıyorum ergen aptal 18.8.2018
Chanel, Vampir nasıl olunur? için;
hwjahahahahahah 18.8.2018
ölürümde islama inanmam, Vampir nasıl olunur? için;
Voltuner vampir felan değildir ergen bir trollcüdür Chanelde aptalın öndr gidenidir hiçbirşey yapamaz tehdit zaten korkağın yapacağı birşeydir adımıda 18.8.2018
Voltuner , Vampir nasıl olunur? için;
voltunerin amk 18.8.2018
Voltuner, Vampir nasıl olunur? için;
voltuneride sikim senide sikim beni bu dünyada öldürmek demek başınıza büyük bela açmak demektir 18.8.2018
Voltuner, Vampir nasıl olunur? için;
la bi siktirin gidin siz kim öldürmek kim orospu evlatları 18.8.2018
Volunter, Vampir nasıl olunur? için;
Ahhhhhhhhhhhhhh amım sulı ahhhhh yeyun benu yavrum ahhhhhhah ahahahahah  18.8.2018
Orias, Vampir nasıl olunur? için;
Chanel üzgünüm ama bir süre benim gözetimim altında endişe edilecek bir durum yok haberin olsun 18.8.2018
Chanel, Vampir nasıl olunur? için;
... nickini kullanan şahıs seni bir yerden tanıyor muyum? Yoksa bana mı öyle geliyor? Volunterle herhangi bir bağlantın varsa ona, bana mesaj atmasını 17.8.2018
Chanel, Vampir nasıl olunur? için;
Volunterin adına konuşan yaratık karşıma çıkmamak için dua etsen iyi olur gördüğüm yerde geberteceğim seni.  17.8.2018
Voltuner, Vampir nasıl olunur? için;
Herşeyi açıklıyorum ben şerefsizim vampir fela değilim sikin beni 17.8.2018
Damon, Vampir nasıl olunur? için;
ben sikerim yavrum 17.8.2018
Voltuner, Vampir nasıl olunur? için;
ay beni siken yokmu 17.8.2018
Aynur, Vampir nasıl olunur? için;
Volunter artık sitede değil mi 17.8.2018
Mucize, Vampir nasıl olunur? için;
grup açan veya açmayı düşünen var mı? 16.8.2018
APQ, Vampir nasıl olunur? için;
gercekten vampir yapacak birj varsa ulasin Face Abdullah Buyukeken foto av tüfekli 16.8.2018
Ali koca, Vampir nasıl olunur? için;
Saol knk konuşma tarzından anladim senin olduğunu volunterin ağzı dili yok işte onun avukatlığını yapan bı kaç çöp çatanlar işte128514 bu sitede ben 15.8.2018
bilgin, Vampir nasıl olunur? için;
öncilkle alininsöyledigi yani yazdıgı şeyler yalan demek isterdim ama büyük bir kısmı dogru bubilgilerin ininmayanlar detaylı bir araştırmayürütürse o 15.8.2018
migel, Sevgi şeirleri azeri için;
seir super idi haladu yazana Belkede maraqlı deyil seninçün Telesme diyecem bil neye geldim Belke darıxmısan sende menimçün Bu gece men seni gör 14.8.2018
migel, Sevgi şeirleri azeri için;
seir super idi haladu yazana Belkede maraqlı deyil seninçün Telesme diyecem bil neye geldim Belke darıxmısan sende menimçün Bu gece men seni gör 14.8.2018
Ali koca, Vampir nasıl olunur? için;
İnstgram vampires_video Ventrue – Kraliyet Klanı (Ventrue) Gangrel – Hayvanın Klanı (Ennoia) Malkavian – Ay’ın Klanı (Malkav) Nosferatu – 14.8.2018
Ali koca, Vampir nasıl olunur? için;
Vampirler üstün güçlere sahip olan gecenin efendileri olmalarına rağmen aslında acı çeken varlıklardır. Çünkü vampir olmak demek büyük güçler karşılığ 14.8.2018
patates, Vampir nasıl olunur? için;
vampirlere ilgisi olan arkadaşlar intagramdan bana ulaşabilirmi? grup kurmak istiyorum. instagramım: z.b_uftade mesajlarınızı bekliyorum arkadaşlar. 14.8.2018
patates, Vampir nasıl olunur? için;
vampirlere ilgisi olan arkadaşlar intagramdan bana ulaşabilirmi? grup kurmak istiyorum. instagramım: z.b_uftade mesajlarınızı bekliyorum arkadaşlar. 14.8.2018
İrem, Vampir nasıl olunur? için;
Arkadaşlar vampirler gerçek mi bilmiyorum ama 18bin alemden bahsediliyor. Yani bu inanmaya biraz daha teşvik ediyor. Kimisi şeytanın işi ya da bilmem  14.8.2018
tarkan, Pastör ne demek? için;
pastör ün anlamı çoban demek 14.8.2018
Sinem, Vampir nasıl olunur? için;
Sesli güldüm valla ben vampirim diyen salalar bi ortaya cikinda o korkunç ve pis yuzunuzu gorek azindan eğlence cikar allahin aptallari:D 14.8.2018
Ali koca , Vampir nasıl olunur? için;
Beni öldürmek isteyen çok sahte vampir var dicekdim Notismim kullanılıp bana küfür eden olursa veya bana küfür eden olursa sevdiklerini 7 ceddesini s 14.8.2018