Ana Sayfa » Videolar » İsmail Yk & Ebru Yaşar - Seviyorum Seni Yar Video Klip

İsmail Yk & Ebru Yaşar - Seviyorum Seni Yar Video Klip



Bu yazı 1607 kez görüntülendi. Ebru Yaşar, seviyorum seni yar, seviyorum seni yar, ismail yk, ebru yaşar, seni seviyorum,
2.4.2016 Videolar

6 yorum var - Yorum Yaz

  1. şeniz - 2.4.2016
    süpersn ebru ama keşke o şerefsizle düet yapmasaydın

  2. ali - 2.4.2016
    :$;):D MÜTHİŞ BİR ŞARKI

  3. caglar - 2.4.2016
    bayiliyorum bu sarkiya

  4. YÜKSEL - 2.4.2016
    ismail yk ya öyle demeyin kolaysa siz yapın cokk ama cokk güzel olmuş

  5. GAMZE - 2.4.2016
    saygılar :)

  6. erdem - 3.4.2016
    on numara bi parca bu walla ;) ;);)

Yorum Yaz


Son Yorumlar

1111111, Vampir nasıl olunur? için;
CHANEL BENİMLE İLETİŞİME GEÇERMİSİN İSTİYORSAN İNSTAGRAM VERİYİM 19.8.2018
Voltuner, Vampir nasıl olunur? için;
saati 200 tek seferlik 100 geceliği 500 ben voltuner 18.8.2018
Chanel, Vampir nasıl olunur? için;
hahaha chanelij adını kullanıyorum ergen aptal 18.8.2018
Chanel, Vampir nasıl olunur? için;
hwjahahahahahah 18.8.2018
ölürümde islama inanmam, Vampir nasıl olunur? için;
Voltuner vampir felan değildir ergen bir trollcüdür Chanelde aptalın öndr gidenidir hiçbirşey yapamaz tehdit zaten korkağın yapacağı birşeydir adımıda 18.8.2018
Voltuner , Vampir nasıl olunur? için;
voltunerin amk 18.8.2018
Voltuner, Vampir nasıl olunur? için;
voltuneride sikim senide sikim beni bu dünyada öldürmek demek başınıza büyük bela açmak demektir 18.8.2018
Voltuner, Vampir nasıl olunur? için;
la bi siktirin gidin siz kim öldürmek kim orospu evlatları 18.8.2018
Volunter, Vampir nasıl olunur? için;
Ahhhhhhhhhhhhhh amım sulı ahhhhh yeyun benu yavrum ahhhhhhah ahahahahah  18.8.2018
Orias, Vampir nasıl olunur? için;
Chanel üzgünüm ama bir süre benim gözetimim altında endişe edilecek bir durum yok haberin olsun 18.8.2018
Chanel, Vampir nasıl olunur? için;
... nickini kullanan şahıs seni bir yerden tanıyor muyum? Yoksa bana mı öyle geliyor? Volunterle herhangi bir bağlantın varsa ona, bana mesaj atmasını 17.8.2018
Chanel, Vampir nasıl olunur? için;
Volunterin adına konuşan yaratık karşıma çıkmamak için dua etsen iyi olur gördüğüm yerde geberteceğim seni.  17.8.2018
Voltuner, Vampir nasıl olunur? için;
Herşeyi açıklıyorum ben şerefsizim vampir fela değilim sikin beni 17.8.2018
Damon, Vampir nasıl olunur? için;
ben sikerim yavrum 17.8.2018
Voltuner, Vampir nasıl olunur? için;
ay beni siken yokmu 17.8.2018
Aynur, Vampir nasıl olunur? için;
Volunter artık sitede değil mi 17.8.2018
Mucize, Vampir nasıl olunur? için;
grup açan veya açmayı düşünen var mı? 16.8.2018
APQ, Vampir nasıl olunur? için;
gercekten vampir yapacak birj varsa ulasin Face Abdullah Buyukeken foto av tüfekli 16.8.2018
Ali koca, Vampir nasıl olunur? için;
Saol knk konuşma tarzından anladim senin olduğunu volunterin ağzı dili yok işte onun avukatlığını yapan bı kaç çöp çatanlar işte128514 bu sitede ben 15.8.2018
bilgin, Vampir nasıl olunur? için;
öncilkle alininsöyledigi yani yazdıgı şeyler yalan demek isterdim ama büyük bir kısmı dogru bubilgilerin ininmayanlar detaylı bir araştırmayürütürse o 15.8.2018
migel, Sevgi şeirleri azeri için;
seir super idi haladu yazana Belkede maraqlı deyil seninçün Telesme diyecem bil neye geldim Belke darıxmısan sende menimçün Bu gece men seni gör 14.8.2018
migel, Sevgi şeirleri azeri için;
seir super idi haladu yazana Belkede maraqlı deyil seninçün Telesme diyecem bil neye geldim Belke darıxmısan sende menimçün Bu gece men seni gör 14.8.2018
Ali koca, Vampir nasıl olunur? için;
İnstgram vampires_video Ventrue – Kraliyet Klanı (Ventrue) Gangrel – Hayvanın Klanı (Ennoia) Malkavian – Ay’ın Klanı (Malkav) Nosferatu – 14.8.2018
Ali koca, Vampir nasıl olunur? için;
Vampirler üstün güçlere sahip olan gecenin efendileri olmalarına rağmen aslında acı çeken varlıklardır. Çünkü vampir olmak demek büyük güçler karşılığ 14.8.2018
patates, Vampir nasıl olunur? için;
vampirlere ilgisi olan arkadaşlar intagramdan bana ulaşabilirmi? grup kurmak istiyorum. instagramım: z.b_uftade mesajlarınızı bekliyorum arkadaşlar. 14.8.2018
patates, Vampir nasıl olunur? için;
vampirlere ilgisi olan arkadaşlar intagramdan bana ulaşabilirmi? grup kurmak istiyorum. instagramım: z.b_uftade mesajlarınızı bekliyorum arkadaşlar. 14.8.2018
İrem, Vampir nasıl olunur? için;
Arkadaşlar vampirler gerçek mi bilmiyorum ama 18bin alemden bahsediliyor. Yani bu inanmaya biraz daha teşvik ediyor. Kimisi şeytanın işi ya da bilmem  14.8.2018
tarkan, Pastör ne demek? için;
pastör ün anlamı çoban demek 14.8.2018
Sinem, Vampir nasıl olunur? için;
Sesli güldüm valla ben vampirim diyen salalar bi ortaya cikinda o korkunç ve pis yuzunuzu gorek azindan eğlence cikar allahin aptallari:D 14.8.2018
Ali koca , Vampir nasıl olunur? için;
Beni öldürmek isteyen çok sahte vampir var dicekdim Notismim kullanılıp bana küfür eden olursa veya bana küfür eden olursa sevdiklerini 7 ceddesini s 14.8.2018